Over mij

Ik ben Max Joling, geboren op 21 juli 1994 in Almere waar ik op dit moment nog steeds woonachtig ben. Onder meer schrijf ik objectieve journalistieke artikelen en subjectieve columns. Daarnaast doe ik nog een aantal randwerkzaamheden als programmeren en externe marketing.

Op de basisschool begon ik als stilste jongetje in de klas die nooit zijn vinger op durfde te steken wanneer hij een vraag had. Met de jaren ben ik steeds meer gaan praten en gaf op een gegeven moment ook mijn mening. Soms tot ieders verdriet, vaak tot ieders vreugde.

In 2013 startte ik mijn bedrijf genaamd Almere Nieuws, één van mijn vele geslaagde projecten waar ik misschien nog wel het bekendst (of beruchtst?) om ben. 120.000 unieke bezoekers per maand en via social media meer dan 25.000 volgers. Ik blijf er gewoontjes onder, want dat hoort.

Ik word wel eens mediageil genoemd, maar waarom zou je dat niet zijn als je niet van je vak houdt – ik wil immers dat ik wordt gelezen net zoals dat meubelmakers willen dat hun meubels worden gekocht en zangers het liefst voor uitverkochte stadions staan. Stukje logica.

Samenwerken

Per jaar ontvang ik vele verzoeken van mensen of bedrijven die met mij willen samenwerken. Omdat het mij te veel tijd kost om dergelijke verzoeken te beantwoorden, heb ik besloten om alleen nog maar terug te mailen wanneer ik oren heb naar een eventuele samenwerking.

Mail mij dus gerust.

Thanks for downloading!

Top