Max Joling
Wie ben ik?
Ik schrijf objectieve journalistieke stukken en subjectieve columns kenmerkend met een scherpe toon en eigen schrijfstijl. Een influencer met een bereik van gemiddeld 120.000 personen per maand en meer dan 26.000 volgers via social media. Daarnaast bedenk ik social media strategieën voor bedrijven / (opkomende) talenten en werk ik selectief op het gebied van marketing en communicatie voor bedrijven.
Durven en doen
Niets gaat vanzelf - je zult er iets voor moeten doen en daarvoor moet je ook bepaalde stappen dúrven zetten. Door jezelf te blijven ontwikkelen ben je ook in de toekomst verzekerd van succes. Ik ben bereid mee te werken aan interviews mits het medium, het onderwerp en de vragen mij aanspreken. Schroom niet om mij te mailen.

Ervaringen

Na een aantal opleidingen te hebben gevolgd en voor bazen te hebben gewerkt, ben ik in 2013 zelf mijn bedrijf begonnen nadat ik al werkzaam was voor een aantal vrienden met een eigen bedrijf die een website nodig hadden – ik begon als programmeur en maakte ook een start in de journalistiek.

Anno 2023 heb ik een bereik van 1.2 miljoen unieke lezers per jaar en via social meer dan 50.000 volgers. Ik organiseer af en toe ‘voor de leuk’ een evenement welke binnen no-time is uitverkocht en verricht nog selectief het onderhoud aan websites voor mijn bevriende klanten. Ook heb ik een aantal geautomatiseerde ZZP-programma’s waarbij de waardering is terug te zien in het aantal klanten.

Video- en fotografie vind ik ook erg leuk om te doen wat ik vooral als hobby blijf doen met de achterliggende gedachte dat het leuk blijft door daar niet per se commercieel mee bezig te zijn.

Jaarlijks ontvang ik vele verzoeken tot samenwerking of medewerking waarbij ik de keuze heb gemaakt om alleen nog dergelijke verzoeken te beantwoorden wanneer ik daar op in wil gaan. Samenwerkingen en/of medewerkingen ‘voor de eer’, naamsvermelding of anderzijds zonder vergoeding sla ik bij voorbaat met alle respect over omdat ik op jaarbasis al aan een aantal projecten mijn medewerking belangeloos verleen.

In de media

Columns

Hieronder vindt je een overzicht van mijn recentste columns.

Contact

Alhoewel ik enorm toegankelijk en via verschillende kanalen te bereiken ben, moet ik economisch met mijn tijd omgaan. Desalniettemin kun je er natuurlijk voor kiezen om de stap te zetten door mij te mailen met hetgeen je aan mij kwijt wilt.

Ik ben bereid mee te werken aan interviews mits het medium, het onderwerp en de vragen mij aanspreken.

E-mail: max@maxjoling.nl

Dat was het!

Ga terug omhoog of bekijk meer van Max op Twitter, Facebook of Instagram
Omhoog